Aprenentatges transversals i experiències laborals durant el curs 18-19



Xerrada formativa i viencial: Els processos emocionals 0-6 a l'escola. Organitza el  Moviment de Renovació Pedagògica Alt Empordà. Escola d'estiu '19 (properament)

Xerrades pedagògiques :
  • Límits clars, infants segurs a la Llar d'infants El Llagut de St Pere Pescador (properament)
  • Relacions de qualitat i atencions individualitzades durant els moments dels àpats, descans i canvi de bolquer en la vida quotidiana  a la Llar d'infants Quitxalla de Vilabertran (properament)
  •  Límits clars infants segurs. Els sentiments dels adults davant els impulsos dels infants” a l’Espai Familiar Menuts 0-3 del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Llançà i Castelló d’Empúries.
  • Límits clars,infants segurs 0-6 a l'Escola de Llers, organitzat per l'AMPA.
 Xerrada formativa “Límits i resolució de conflictes durant l’etapa 0-6” a l’alumnat de 2n CFGS TEI a l’IES Ramon Muntaner de Figueres. Veure publicació:

Xerrada pedagògica“Relacions de qualitat, autonomia i autoregulació emocional en l’etapa adolescent” a famílies d’alumnes de secundària i batxiller a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres. Veure publicació: https://www.iesrm.net/2019/02/06/xerrada-taller-per-a-families-sobre-educacio-emocional-a-carrec-de-dari-munoz/

Formació a Monitores de Menjador “Educació emocional i eines per a la prevenció i resolució de conflictes durant l'estona del menjador i el temps lliure”. Organitzat per l’AMPA Escola Salvador Dalí de Figueres.

Docent. Educació socioemocional, la gestió positiva del conflicte i la coeducació a l’equip de professors de secundària i cicles formatius de l’IES Narcís Monturiol de Figueres, dins la formació del Pla de Convivència. CRP de l’Alt Empordà, ST d’Ensenyament.

Educadora i Dinamitzadora del programa preventiu d’educació socioemocional per adolescents +11 anys “L’Art de conviure amb un mateix i amb grup” durant el PAT, acció tutorial,a l’IES Narcís Monturiol de Figueres. Des de 1er  a 4rt E.S.O. De gener a maig del 2019.40H CERTIFICADES 

Educadora i Dinamitzadora del programa preventiu d’educació socioemocional per adolescents +11 anys “L’Art de conviure amb un mateix i amb grup” durant l’acció tutorial a l’IES Ramon Muntaner de Figueres. Des de 1er ESO fins 1er BAT. De setembre a maig, curs 18-19. Organitzat per l'APA

Educadora i Dinamitzadora  del programa preventiu d’educació socioemocional per adolescents +11 anys “L’Art de conviure amb un mateix i amb grup” durant l’acció tutorial a l’IES Alexandre Deulofeu de Figueres. 1er d’ E.S.O. 2n trimestre curs 18-19

Dinamitzadora de grups d'infants +5 anys de l’activitat educativa d’Educació Emocional L’Art de conviure amb un mateix, durant l’espai de lleure, a les Escoles Josep Pallach, l’Amistat i Cor de Maria.

Educadora  i dinamitzadora de la xerrada-taller d'educació emocional dins el programa del curs d’Agents Joves de Salut. Oficina Jove de l’Alt Empordà, CCAE. 

Educadora i dinamitzadora de la xerrada-taller d'Educació Emocional a grups de joves a l'OKUP'ALT. Oficina Jove de l’Alt Empordà, CCAE.

Assessorament pedagògic.Disseny i preparació dels espais i microespais de joc a les aules 0-3”. Llar d’infants Municipal  Xuclamel de Figueres.

Docent del Programa 6-12 anys del Créixer en Família. Escola Puig d’Esquers de Colera. Fundació Pere Tarrés.

Docent dels tallers formatius de “Mindfullnes i benestar emocional” al Centre Cívic Bon Pastor de Figueres dirigit a adults. Dep de Benestar i Família.

Autora i dissenyadora del joc de desenvolupament emocional “El joc d’ubicar els sentiments” per infants, joves i adults. Material: bossa + soques + fitxa tècnica

Educadora i Dinamitzadora. Matinals d’autoestima grupal, habilitats socials i emocionals per adults. Col.lectiu grup d’interns, al Centre Penitenciari Puig de les Basses de Figueres. Trimestral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada